ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ» (20:00, Novasports Prime) με στόχο την πρώτη του νίκη στη φετινή Euroleague.

Εκτός και πάλι για το «τριφύλλι» θα είναι ο Νέιτ Ουόλτερς, που ταλαιπωρείται από θλάση στον λαγονοψοΐτη και συνεχίζει τις θεραπείες.

Αντίθετα στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται ο Ντέρικ Ουίλιαμς, που παρότι χτύπησε στον τετρακέφαλο, ταξίδεψε κανονικά στη Σερβία, με τον ίδιο να τονίζει με ανάρτησή του στα social media πως θα αγωνιστεί.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση», τόνισε για το παιχνίδι ο Ράντονιτς.

Με τον Αρτούρας Γκουντάιτις να προσθέτει: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Μισέλ Ρόσι και Τζούργκις Λαουριναβίτσιους, με το παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Δείτε το ματς εδώ

Παύλος Γιαννακόπουλος»." />