ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ενόψει πρεμιέρας

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού έδωσε ακόμη ένα φιλικό ματς, όπου επιβλήθηκε με 13-7 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ενόψει πρεμιέρας

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:45 στο Χαλάνδρι κόντρα στον τοπικό Νηρέα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς και κυριάρχησαν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στο πρώτο οκτάλεπτο. Κατάφεραν με καλή αμυντική λειτουργία να κρατήσουν τον Υδραϊκό χωρίς σκορ, ενώ οι ίδιοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα τέσσερις φορές.

Στη συνέχεια, το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τον Υδραϊκό να βγάζει αντίδραση και με τέσσερα τέρματα να μειώνει σε 7-4 για το ημίχρονο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το πιο «φτωχό» παραγωγικά και μόλις στο 5ο λεπτό μπήκε γκολ για λογαριασμό των «πρασίνων», ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά (9-5).

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την κυριαρχία του και στο τελευταίο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 13-7. Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν ακόμη ένα οκτάλεπτο με τους πιο νεαρούς της ομάδας για προπονητικούς λόγους, όπου και πάλι επικράτησαν οι «πράσινοι».

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 4-0, 3-4, 2-1, 4-2.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Ζερβουδάκης, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Χ. Σιαμάς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Κανδανολέων, Τόττης,  Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Βασιλάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.