ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Να μπει δυνατά και να προηγηθεί στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και με τον Αστέρα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στο 7Χ7 και τόνισε πως στόχος είναι να τελειώνει με τις ανανεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο.

Νικολογιάννης: «Να μπει δυνατά και να προηγηθεί στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και με τον Αστέρα»

Την… πεπατημένη καλείται να ακολουθήσει και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να προσθέσει μια ακόμα νίκη, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται κάθε χρόνο, είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη. Θα πρέπει να κάνει ό,τι έχει κάνει φέτος σε όλα τα παιχνίδια του. Να προηγηθεί στο ημίχρονο. Μόνο στην Τούμπα δεν το έκανε. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μπαίνει δυνατά. Χρειάζεται να γίνει μια δυνατή αρχή, με προσοχή στο τρανζίσιον, αν και έχει ισορροπία με Γιοβάνοβιτς. Αν γίνει αυτό, θα μπορεί πιο εύκολα να το διαχειριστεί μετά το ματς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, με αφορμή το sold out που ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» για την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο κόσμος πλέον πιστεύει στην ομάδα μετά το 6Χ6 και μετά τη νίκη στην Τούμπα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να έχει τελειώσει το θέμα των ανανεώσεων μέχρι τον Δεκέμβριο και να κρατήσει τους παίκτες που θέλει, με πρώτο και κυριότερο τον Αϊτόρ.

Τέλος, σχετικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στους Αρκαδες, σχολίασε ότι ο Τσόκαϊ είναι υποψήφιος, καθώς ο Σπόραρ θα είναι εκτός δεδομένα, με τον Παλάσιος να είναι αμφίβολος και οι Βέρμπιτς και Τσέριν δύσκολο να προλάβουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...