ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αλεξανδρή στο P24.GR: «Υποδειγματικός ο τρόπος που με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός – Δεν μπορούσα να αρνηθώ»!

Η Διονυσία Αλεξανδρή, μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τη μετακίνησή της από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, τον τρόπο που την προσέγγισε η «πράσινη» διοίκηση και τονίζει πως δε γινόταν να αρνηθεί να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αλεξανδρή στο P24.GR: «Υποδειγματικός ο τρόπος που με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός - Δεν μπορούσα να αρνηθώ»!

Η Διονυσία Αλεξανδρή έκανε το φετινό καλοκαίρι το δρομολόγιο Πειραιάς-Αθήνας και αποτελεί μέλος της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Η Ελληνίδα γκαρντ, μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τις πρώτες της εντυπώσεις από την παρουσία της στα «πράσινα», αναφέρεται στους στόχους που έχουν θέσει μαζί με την κόουτς Ελένη Καπογιάννη, ενώ δεν αποφεύγει  να τονίσει πως δεν μπορούσε να πει «όχι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» καθώς η προσέγγιση που είχε από τα μέλη της «πράσινης» διοίκησης ήταν υποδειγματική.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην «πράσινη» media day:

Για την παρουσία της στον Παναθηναϊκό και τις πρώτες εντυπώσεις:

«Το κλίμα στην ομάδα μου αρέσει, η πρώτη εικόνα που έχω από τον Παναθηναϊκό είναι ευχάριστη. Η παρουσία του κόσμου είναι δυναμική και για την ώρα απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιλογή της να αφήσει τον Ολυμπιακό και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό: «Η προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της διοίκησης και γενικότερα από την ομάδα ήταν υποδειγματική. Μου ανέλυσαν το πλάνο που υπάρχει και είδα πως για το αγωνιστικό μου επίπεδο μου ταίριαζε καλύτερα».

Για την πίεση που υπάρχει μετά από την απόφασή της και αν της προσθέτει περισσότερο άγχος: «Δεν μου δημιουργεί πίεση. Πολύ περισσότερο κίνητρο μου δίνει που θα παίξω μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού. Είμαι εδώ για να βοηθήσω πραγματικά. Θα δώσω το καλύτερο που έχω και θεωρώ πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για την ομάδα και το αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει για τη φετινή σεζόν: «Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα το σχέδιο που έχει η Ελένη Καπογιάννη για όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι μέλος της. Προφανώς και η χρονιά μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά εδώ είμαστε για να ανταπεξέλθουμε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μας με την Ελληνίδα γκαρντ, παρενέβη ο Σωτήρης Πανταλέοντας, με την Διονυσία Αλεξανδρή να τονίζει για την παρουσία του στο σύλλογο: «Έχουμε μιλήσει με τον Σωτήρη αρκετές φορές πριν έρθω στην ομάδα αλλά και τώρα και η αλήθεια είναι πως τον σέβομαι πάρα πολύ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.