ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Εκεί που το πήγε, έπρεπε να το πάρει ο Παναθηναϊκός – Αυτή την άμυνα θέλει ο Ράντονιτς»

Ο Γιώργος Πετρίδης χαρακτήρισε το ματς με τη Ρεάλ ως χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό -έτσι όπως εξελίχθηκε- και τόνισε πως η άμυνα ήταν δείγμα των «θέλω» του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πετρίδης: «Εκεί που το πήγε, έπρεπε να το πάρει ο Παναθηναϊκός – Αυτή την άμυνα θέλει ο Ράντονιτς»

Για γλυκόπικρη γεύση έκανε λόγο ο Γιώργος Πετρίδης, αναφερόμενος στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Γλυκόπικρη η γεύση από το χθεσινό ματς με τη Ρεάλ. Το πήγε εκεί που ήθελε ο Παναθηναϊκός. Είχε εξαιρετική άμυνα αλλά, κάνοντας μια ψύχραιμη αποτίμηση πλέον, εκεί που το πήγε έπρεπε να το πάρει το παιχνίδι. Ήταν καλή ευκαιρία, υπό την έννοια ότι έφτασε να χάνει με 7 πόντους, το γύρισα, πέρασε μπροστά, έβαλε και τον κόσμο στην εξίσωση στο φινάλε, αλλά… Η άμυνα πάντως ήταν ένα δείγμα αυτού που θέλει να παρουσιάσει ο Ράντονιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο «πράσινος» ρεπόρτερ σημείωσε ότι για την ήττα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια μικρά σερί απέναντι στους «μερένχες» για να πάρουν το μομέντουμ, με εξαίρεση μια περίπτωση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι ο Oυόλτερς θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όντας μια σημαντική προσθήκη. Τέλος, εξέφρασε την πίστη ότι ο Γκριγκόνις θα επανακάμψει από τη χθεσινή του κακή εμφάνιση και «θα βρει το χέρι του», αφού πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.