ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αυτά τα ματς θα κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό – Καμία χαλάρωση με Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στον Αστέρα και τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «εγγυάται» ότι η ομάδα θα είναι προσηλωμένη.

Νικολογιάννης: «Αυτά τα ματς θα κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό - Καμία χαλάρωση με Γιοβάνοβιτς»

Παιχνίδια όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο είναι που θα προσφέρουν στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα, αν τα πάρει, να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το γιατί.

«Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έχει και κάποια προβλήματα. Από την Δευτέρα κιόλας πάντως, όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον Αστέρα. Να πούμε ότι με τον Γιοβάνοβιτς προπονητή, δεν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες να δουν πιο χαλαρά αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε, τέτοια ματς κάνουν την διαφορά και επιτρέπουν στις ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Τα ντέρμπι κάποια θα τα κερδίσεις, κάποια θα τα χάσεις. Οι βαθμοί που χάνονται όμως σε παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες δεν αναπληρώνονται. Τέτοιες απώλειες έχουν κοστίσει στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ άλλωστε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ χαρακτήρισε τον Παλάσιος… «σκυλί του πολέμου», καθώς θα επιστρέψει την Κυριακή στην 11άδα του «τριφυλλιού», παίζοντας μαζί με τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ -που θα παίξει πιο κοντά στην περιοχή του Αστέρα για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις-, Αϊτόρ και Ιωαννίδη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ τόνισε ότι ο Τσόκαϊ έχει σοβαρές πιθανότητες να παίξει κόντρα στους Αρκάδες, ως αλλαγή, όντας έτοιμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.