ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λιποθύμησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύζυγος του Σισέ – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα MyNews.gr η σύζυγος του Σισέ λιποθύμησε έξω από το «Καραϊσκάκης»!

Λιποθύμησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύζυγος του Σισέ - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα MyNews.gr η σύζυγος του Σισέ λιποθύμησε έξω από το «Καραϊσκάκης»!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έγινε δέκτης έντονης κριτικής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού με την απόδοσή του, αλλά και λόγω της κίνησής του μετά την αντικατάστασή του.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα προβαίνοντας σε πολλά λάθη με χαρακτηριστικότερο αυτό στο δεύτερο γκολ της Καραμπάγκ.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικά κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του ο Σισέ άκουσε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αντέδρασε δείχνοντας το πίσω μέρος της φανέλας του και το όνομά του, ενώ και κατά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια απάντησε στα ελληνικά και με τον ίδιο τρόπο προς κάποιους οπαδούς που τον έβριζαν.

Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε για το περιστατικό: «Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει» και το μέλλον του Σισέ θεωρείται αβέβαιο στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MyNews.gr μετά το τέλος του αγώνα και ενώ η σύζυγός του τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου εν μέσω αποδοκιμασιών, δεν άντεξε στην πίεση και την όλη ατμόσφαιρα και λιποθύμησε. Μάλιστα, όχημα του ΕΚΑΒ  τη μετέφερε σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς μετά από λίγο συνήλθε.

Πηγή: mynews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.