ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λιποθύμησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύζυγος του Σισέ – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα MyNews.gr η σύζυγος του Σισέ λιποθύμησε έξω από το «Καραϊσκάκης»!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα MyNews.gr η σύζυγος του Σισέ λιποθύμησε έξω από το «Καραϊσκάκης»!

Και επίσημο το… μπαμ του Αλαφούζου
Και επίσημο το… μπαμ του Αλαφούζου 47.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έγινε δέκτης έντονης κριτικής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού με την απόδοσή του, αλλά και λόγω της κίνησής του μετά την αντικατάστασή του.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα προβαίνοντας σε πολλά λάθη με χαρακτηριστικότερο αυτό στο δεύτερο γκολ της Καραμπάγκ.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του ο Σισέ άκουσε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αντέδρασε δείχνοντας το πίσω μέρος της φανέλας του και το όνομά του, ενώ και κατά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια απάντησε στα ελληνικά και με τον ίδιο τρόπο προς κάποιους οπαδούς που τον έβριζαν.

Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε για το περιστατικό: «Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει» και το μέλλον του Σισέ θεωρείται αβέβαιο στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MyNews.gr μετά το τέλος του αγώνα και ενώ η σύζυγός του τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου εν μέσω αποδοκιμασιών, δεν άντεξε στην πίεση και την όλη ατμόσφαιρα και λιποθύμησε. Μάλιστα, όχημα του ΕΚΑΒ  τη μετέφερε σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς μετά από λίγο συνήλθε.

Πηγή: mynews.gr

Πατέρας Αντώνιος: Ποιον φωτογραφίζει ότι κρύβεται πίσω απ’ τις εις βάρος του καταγγελίες
Πατέρας Αντώνιος: Ποιον φωτογραφίζει ότι κρύβεται πίσω απ’ τις εις βάρος του καταγγελίες 19.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close