ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παγκόσμια πρωτοτυπία στην ΚΕΔ: Ο Πιτσίλκας απομακρύνθηκε αλλά παραμένει στη θέση του

Αυτά που συμβαίνουν στην ΚΕΔ είναι σκανδαλώδη, υπό την ανοχή βέβαια του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Παγκόσμια πρωτοτυπία στην ΚΕΔ: Ο Πιτσίλκας απομακρύνθηκε αλλά παραμένει στη θέση του

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η ΚΕΔ έκανε «κλήρωση»-ορισμό για το πρωτάθλημα της Basket League χωρίς να υπάρχει άνθρωπος μέσα.

Το πιο ενδιαφέρον ήταν πως ο προσφάτως αποπεμφθείς επικεφαλής της Επιτροπής, Νίκος Πιτσίλκας ήταν εκεί, γεγονός που προκάλεσε την οργή του αντικαταστάτη του, Χρήστου Χριστοδούλου. Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την αναβάθμισή του και υποχρεώθηκε άμεσα σε παραίτηση.

Πως να ανεχθεί που ο προκάτοχός του παραμένει στο… παιχνίδι και κάνει ό,τι θέλει κάτι που αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι όρισε τον γιο του, Βασίλη Πιτσίλκα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη;

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν στην ΚΕΔ με την ανοχή του προέδρου της ΕΟΚ έχουν προκαλέσει την οργή του Παναθηναϊκού. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς την τραγική αντιμετώπιση που έχουν οι «πράσινοι» από τον Νίκο Πιτσίλκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.