ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σταμάτησαν στους «8» του κόσμου οι Ζεράλδο και Κάρλσον

Οι δύο «πράσινοι» αθλητές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σταμάτησαν στους «8» του κόσμου οι Ζεράλδο και Κάρλσον

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού, Ζεράλδο και Κάρλσον που αγωνίζονται με την Εθνική Πορτογαλίας και Σουηδίας αντίστοιχα κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ φτάνοντας μέχρι τους «8» της διοργάνωσης.

Με εντυπωσιακή πορεία εκπροσώπησαν επάξια την Ευρώπη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Τσενγκντού της Κίνας αλλά έμειναν εκτός μεταλλίων.

Αναλυτικότερα, η Πορτογαλία του Ζοάο Ζεράλδο «λύγισε» με 1-3 από την Ιαπωνία, ενώ εκτός ημιτελικών έμεινε και η Σουηδία του Κρίστιαν Κάρλσον αφού ηττήθηκε με 0-3 από την οικοδέσποινα Κίνα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.