ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Ταχταρά

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Βασιλική Ταχταρά, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Ταχταρά

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Βασιλική Ταχταρά, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βασιλική Ταχταρά για το τμήμα στίβου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Συνεχίζει να φορά το αγαπημένο της τριφύλλι για μια ακόμα χρονιά η Βασιλική Ταχταρά αφού τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του Συλλόγου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «πράσινη» αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους είχε παρουσία και πέρυσι και ήταν 16η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και 17η στο τριπλούν».

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού η Ταχταρά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να βελτιώσω ακόμα περισσότερο τις δικές μου επιδόσεις και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει ακόμα ψηλότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.