ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Η παράδοση “δείχνει” Μπάγερν

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Η παράδοση

Πολλές επιλογές για στοίχημα δίνει το κουπόνι του Σαββάτου (08/10). Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις για εμπορικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πέρα από αυτό, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε αντικειμενική στοίχημαν αξιολόγηση στο Betarades.gr. Ας δούμε παρακάτω που ποντάρουμε σήμερα!

Πέρασε σαν “άνεμος” από τη Σεβίλλη (1-4) η Ντόρτμουντ, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, προέρχεται από ήττα (3-2) στο πρωτάθλημα από την Κολωνία, την τρίτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Χρειάζεται βελτίωση η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. 

Η ήττα (1-0) από την Άουγκσμπουργκ “εξαγρίωσε” την Μπάγερν Μονάχου, που ξέσπασε στις Λεβερκούζεν (4-0) και Πλζεν (5-0). Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα οχτώ τελευταία ματς. Ακόμη, έχει πάρει τον “αέρα” της Ντόρτμουντ, μετρώντας πέντε σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε τρομερή κατάσταση οι ποιοτικοί Βαυαροί, μπορούν να περάσουν και από το “Signal Iduna Park”.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Γερμανίας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...