ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάθος και τρέλα για νέα νίκη στο “καμίνι” της Λεωφόρου!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, cosmote tv, panathinaikos24.gr) στο κατάμεστο "Απόστολος Νικολαϊδης" για την 7η αγωνιστική της Super League και θέλει μια ακόμη νίκη για να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα

Πάθος και τρέλα για νέα νίκη στο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, cosmote tv, panathinaikos24.gr) στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαϊδης” για την 7η αγωνιστική της Super League και θέλει μια ακόμη νίκη για να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι”, μετά το σπουδαίο “διπλό” επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχουν ως στόχο το 7/7, απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τους δυσκολεύει πολύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια το “τριφύλλι” δεν έχει νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, είτε στη Λεωφόρο, είτε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Τελευταία επικράτηση ήταν τον Δεκέμβριο του 2019.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσουν οι Σπόραρ, Τσέριν και Κώτσιρας. Στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός, Μπιλάλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Mπρινιόλι – Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Ρουμπέν, Κουρμπέλης – Παλάσιος, Μπερνάρ, Αϊτόρ – Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.