ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πράσινη η παράδοση, ο Μάρκους Μπεργκ και το σπάσιμο της κατάρας

Ο Παναθηναϊκός είχε διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι πέρυσι.

Η πράσινη η παράδοση, ο Μάρκους Μπεργκ και το σπάσιμο της κατάρας

Ο Παναθηναϊκός είχε διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι πέρυσι.

Την περασμένη σεζόν, οι Αρκάδες νίκησαν 1-0 με πέναλτι του Μπαράλες στο 84′ και πήραν το πρώτο “διπλό” στην ιστορία της ομάδας επί του “τριφυλλιού”. Μέχρι τότε, οι “πράσινοι” είχαν 9 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 1-0 αποτελεί το αγαπημένο σκορ του Παναθηναϊκού στις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι τέσσερις από τις εννέα νίκες του είναι με αυτό το σκορ.

Ο πρώτος πράσινος σκόρερ στα εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Μάρκους Μπεργκ με πέντε. Ακολουθεί ο Χατζηγιοβάνης με τρία, τα οποία είναι στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που οι πράσινοι κατάφεραν να σκοράρουν.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι την 1η Δεκεμβρίου 2019, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χατζηγιοβάνη και από τότε έχει τρία ματς εντός έδρας χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες – 1 ήττα) και συνολικά ανεξάρτητα έδρας επτά αναμετρήσεις (4 ισοπαλίες – 3 νίκες Αστέρας Τρίπολης). Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2008, όταν με τα γκολ των Εντόι και Σαλπιγγίδη επικράτησε με 2-0.

Αναλυτικά

18 παιχνίδια

9 νίκες Παναθηναϊκού

8ισοπαλίες

1 νίκη Αστέρα Τρίπολης

ΓΚΟΛ: 23-11

Πηγή στατιτιστικά: Super League

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.