ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Στην κατάμεστη Λεωφόρο για το 7/7 με super αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο και θέλει να μεγαλώσει το σερί του στο πρωτάθλημα, με την Stoiximan να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Στην κατάμεστη Λεωφόρο για το 7/7 με super αποδόσεις της Stoiximan

Οι πράσινοι έχοντας ζεστάνει τον κόσμο του για τα καλά, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, θέλουν να μεγαλώσουν το σερί τους, με την απλή νίκη στη Stoiximan να προσφέρεται στο 1.45.

Παράλληλα, η νίκη του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο κόντρα στην επαρχιακή ομάδα πληρώνεται σε απόδοση 2.02. Την ίδια στιγμή η Stoiximan, το over 2,5 το προσφέρει στο άκρως ελκυστικό 2.18.

Ταυτόχρονα, το 1/1 για τους πράσινους προσφέρεται 2.18. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και αρκετά ειδικά στοιχήματα, όπως παραδείγματος χάρη το να σκοράρει το τριφύλλι πάνω από με δύο βρίσκεται σε απόδοση 3.20.

Τέλος, το να μπουν 2-3 γκολ στο ματς πληρώνεται από την Stoiximan σε απόδοση 1.93.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE