ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ποντάρει στην εμπειρία ο Γιοβάνοβιτς, θα χρειαστούν όλοι σε αυτό το ‘μαραθώνιο’»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με στόχο το «7/7» από την έναρξη της σεζόν, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νικολογιάννης: «Ποντάρει στην εμπειρία ο Γιοβάνοβιτς, θα χρειαστούν όλοι σε αυτό το 'μαραθώνιο'»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με στόχο το «7/7» από την έναρξη της σεζόν, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μεγάλη η προσμονή και φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου. Ο κόσμος έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια, κάτι γίνεται που πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα και βλέπει κάτι διαφορετικό. Μία ομάδα βελτιωμένη, μία ομάδα που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και έχει κερδίσει δύο ντέρμπι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Έχει κερδίσει μία ομάδα που είχε να την κερδίσει χρόνια και σήμερα έχει τον Αστέρα Τρίπολης που έχει μία παρόμοια παράδοση. Χρειάζεται υπομονή και μεγάλη συγκέντρωση από την ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Χρειάζεται να γυρίσει την μπάλα και με μία ατομική ενέργεια ή με μία ομαδική προσπάθεια να φτάσει στην εστία. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που μπορεί στην αντεπίθεση να σου κάνει ζημιά. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση από όλους για να φτάσει στην έβδομη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...