ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική η σημερινή νίκη για πολλούς λόγους – Ταπεινοί οι παίκτες μου»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική η σημερινή νίκη για πολλούς λόγους - Ταπεινοί οι παίκτες μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το αν ξεχωρίζει τη σημερινή νίκη: «Κατ΄ αρχήν έχουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες. Ο Αστέρας είναι καλή και ποιοτική ομάδα. Ήταν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, αν σκεφτούμε την προιστορία και αν σκεφτούμε ότι ο κόσμος μας ήταν εδώ γι΄ άλλο ένα ματς. Υπάρχει αρκετή πίεση και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιξε αρκετά πίσω. Είχε έμπειρους παίκτες. Είχαμε υπομονή για να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και την ίδια στιγμή να μην κινδυνεύουμε στην κόντρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Γι΄ όλα όσα ανέφερα και επειδή είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Είχαμε προβλήματα τόσο την προηγούμενη βδομάδα όσο και αυτή. Οι παίκτες μου με εξέπληξαν ευχάριστα».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Σαν ομάδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας. Στο τακτικό κομμάτι είμαι ικανοποιημένος όσο και αναφορικά με την αφοσίωση των παικτών. Και πριν και μετά τον ΠΑΟΚ είχαμε προβλήματα. Δεν είναι όλοι οι παίκτες μας 100% έτοιμοι. Έχουμε παίκτες που ακόμα δεν έχουν παίξει. Το βασικό πράγμα είναι η πειθαρχία. Όπως και η αυτοθυσία και ο σεβασμός απέναντι σε όλους και σε αυτό είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό οι παίκτες που έλειψαν ή ο Αστέρας και αν τον προβλημάτισε κάτι : «Σίγουρα και εμείς στην ομάδα είμαστε αυστηρή με τον εαυτό μας. Έχουμε τα θέματά μας και στη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο φετινό πρωτάθλημα δυσκολεύονται όλοι απέναντι σε όλους. Έχουμε καλούς αντιπάλους απέναντί μας. Ακόμα και οι ομάδες που είναι σε χαμηλότερες βαθμολογικές θέσεις δεν χάνουν εύκολα. Οπότε θέλει τόσο αυτοσυγκέντρωση όσο και προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά είναι λογικό να έχουμε και καλές στιγμές. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρούμε λύσεις όταν ο αντίπαλος παίζει κλειστά. Δεν κινδυνεύομε, αλλά  όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι πρέπει να βρούμε λύσεις».

Για το πότε περιμένει να δει τον Παναθηναϊκό στο πικ του: «Αν με ρωτούσατε πέρυσι τέτοια εποχή αν θα προλάβω τα πλέι οφ, θα έλεγα ότι μπορεί να μην  προλάβω ούτε την παρέλαση (σ.σ. γέλια). Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα που χρειάζεται βελτίωση, η οποία θα έρθει μέσα και από την ετοιμότητα των παικτών».

Για το ματς με την Λαμία: «Ο στόχος απέναντι στην Λαμία είναι ξεκάθαρος, αλλά θα έχουμε δυσκολίες. Η Λαμία είναι καλύτερη από πέρυσι. Επειδή δεν έχουμε χάσει επτά αγωνιστικές, όλες οι ομάδες έχουν ένα κίνητρο παραπάνω. Προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το πιο σημαντικό, ανεξάρτητα αν είναι ντέρμπι ή όχι. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με την ιδέα ότι κάθε φορά πρέπει να αποδείξουμε κάτι. Μένει να δούμε πως θα είμαστε και μετά από αυτό το ματς, μιας και είχαμε αρκετούς που είναι ανέτοιμοι».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του μένουν ταπεινοί: «Αυτή την εντύπωση έχω. Δεν βρίσκω συζητήσεις τέτοιου είδους στα αποδυτήρια. Είμαι πολύ χαρούμενος από την ταπεινότητα που έχουν οι παίκτες μου. Είναι ταπεινά παιδιά, παιδιά προσγειωμένα. Όλοι προσπαθούν πολύ. Είναι ένα καλό γκρουπ που υπάρχουν καλές σχέσεις. Είναι υγιές όλο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...