ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πάρτε ένα παυσίπονο να σας απαλύνει τον πόνο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον πόνο των αντιπάλων του Παναθηναϊκού, που δεν αντέχουν να βλέπουν πλάτη.

Πάρτε ένα παυσίπονο να σας απαλύνει τον πόνο!

Όλοι μαζί συντονισμένα από την Κυριακή το βράδυ με ένα στόμα, με μία φωνή κίτρινοι και κόκκινοι βγήκαν σε κανάλια, σε social media, παντού για να βγάλουν την χολή τους, για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Ο λόγος; Το πέναλτι, που δόθηκε μέσω του VAR από τον Σιδηρόπουλο, ενώ πιο πριν ο Παπαδόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ στον Αϊτόρ. Πέναλτι καθαρό και ίδιο με αυτό, που πήρε πέρυσι στην Λεωφόρο ο Αστέρας και κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Τότε ήταν Πέμπτη και όλα καλά.

Τόσα χρόνια είχαν συνηθίσει να είναι ο Παναθηναϊκός κομπάρσος, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και τώρα τους κακοφαίνεται, που είναι πρώτος πάει να πάρει το πρωτάθλημα και παίρνει μέσω του VAR αυτό που δικαιούται.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη γραμμή του… Σπάθα και στην ΑΕΚ είπαν τα ίδια για το πέναλτι του Αϊτόρ και αυτό δείχνει πόσο πολύ τους πονάει η πρώτη θέση του Παναθηναϊκού. Και πόσο πολύ θέλουν και οι μεν και οι δε να σφάζεται ο Παναθηναϊκός και να μην παίρνει αυτό, που δικαιούται.

Η λύσσα τους συσπειρώνει πιο πολύ την ομάδα και τον κόσμο. Ο Αστέρας ήρθε να παίξει κατς στην Λεωφόρο με τον Παπαδόπουλο να επιβραβεύει τον Μπαράλες, που έριχνε αγκωνιές σε Μάγκνουσον και Κουρμπέλη και να μην δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας στο πρώτο ημίχρονο. Και πήγε να ολοκληρώσει το… έργο του με το πέναλτι, που δεν έδωσε στον Αϊτόρ. Ο Αϊτόρ, πρέσαρε, κέρδισε μία χαμένη μπαλιά και έβαλε το πόδι του βρήκε την μπάλα και ο Αλβάρες τον κλώτσησε. Το εκτέλεσε το πέναλτι ο Αϊτόρ και έδωσε άλλο ένα τρίποντο στην ομάδα.

Αυτή η νίκη μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές διότι ήρθε κόντρα σε 12 καμικάζι(Αστέρας, Παπαδόπουλος), κόντρα σε χειρονομίες και προκλήσεις από Μεταξά, Παπαδόπουλο και Στάνκο. Αλλά και διότι ήρθε με τις απουσίες Σπόραρ, Τσέριν, Κώτσιρα, τον Αϊτόρ να παίζει με ενοχλήσεις και μιάμισι προπόνηση, τον Παλάσιος να παίζει με ενοχλήσεις και τον Κουρμπέλη (ήταν ο κορυφαίος μετά τον Αϊτόρ) να παίζει με πρόβλημα στην μέση μετά την καρατιά του Μπαράλες.

Ναι η ομάδα δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο, που μπορεί, αλλά με τέτοια αντιμετώπιση από αντίπαλο και διαιτητή δεν νομίζω, ότι πολλές ομάδες να μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και με τόσες καθοριστικές απουσίες βασικών παικτών.

Το 7 στα 7 δείχνει, ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς φέτος χτίζει χαρακτήρα, για να κάνει πρωταθλητισμό και τα καλύτερα έρχονται. Όσο για τους αντιπάλους τους προτείνω να πάρουν παυσίπονα, για τον πόνο θα τα χρειαστούν, για να τους απαλύνει τον πόνο.

*Την Κυριακή ο επόμενος τελικός με το ….πούλμαν της Λαμίας και την ελπίδα μην έχουμε κανέναν άλλον… Παπαδόπουλο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.