ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το τουρνουά στη Ζάκυνθο και ευχαριστίες

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πιστοποίησε για ακόμα μια φορά την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και κατέκτησε το τουρνουά που έγινε στο νησί του Ιονίου με δύο νίκες.

«Πράσινο» το τουρνουά στη Ζάκυνθο και ευχαριστίες

Το «τριφύλλι» διασταύρωσε τα ξίφη του με την τοπική ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων αλλά και την ομάδα του Πατίστα (Μεσσηνίας).

Ο αγώνας που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομώνυμη ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων την οποία και λύγισαν οι «πράσινες» με 2-1.

Τον δρόμο προς τα δίχτυα για τον Παναθηναϊκό βρήκαν στο συγκεκριμένο ματς η Στέλλα Ντζάνη αλλά και η Φαίδρα Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα στη νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα του Πατίστα τα τέρματα σημείωσαν η Δάφνη Ιωάννου με σουτ και η Ελεονώρα Λίκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ελένη Ανδρικοπούλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον δεύτερο ανεπίσημο τίτλο του Παναθηναϊκού έπειτα και από την κατάκτηση του τουρνουά της Λαμίας.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Χαραλαμπίδης): Μωυσιάδη, Δεσπολάρη, Κουκουλοπούλου, Δούλη, Δημητρίου, Καμαριανού, Σιαφαρίκα, Λόγου, Τσιρούλη, Ντζάνη, Μπριάνα, Ανδρικοπούλου, Κανελλοπούλου, Ιωάννου, Κατσίνη, Λίκα, Σιάκα, Γρηγοροπούλου, Δέλιου, Μαρουδίτση.

Μετά τη λήξη του τουρνουά, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά στο νησί του Ιονίου, αλλά και για τη φιλοξενία της «πράσινης» αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου της Ζακύνθου «ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ» για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά στο νησί του Ιονίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον κ. Νικολουδάκη Αντώνιο και το ξενοδοχείο Atlantica Eleon Grand Resort για την γενναιόδωρη προσφορά τους και την φιλοξενία, εκφράζοντας την εκτίμηση μας για την ποιότητα των υπηρεσιών που μας προσέφεραν κατά την παραμονή μας». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.