ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν η Γναφάκη

Μέλος του Παναθηναϊκού θα παραμείνει η Δήμητρα Γναφάκη, με την Ελληνίδα σπρίντερ να ανανεώνει τη συνεργασία της με το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν η Γναφάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Δήμητρα Γναφάκη για το τμήμα στίβου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε για άλλη μια χρονιά τη σπουδαία αθλήτρια των 400μ. με εμπόδια, Δήμητρα Γναφάκη».

Η Γναφάκη είχε μια εξαιρετική σεζόν στην οποία βελτίωσε το ατομικό (και ρεκόρ Παναθηναϊκού) της ρεκόρ σε 56.14, με τις σπουδαιότερες διακρίσεις της να είναι:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας 400μ. εμπόδια στον ανοιχτό στίβο

13η θέση με 56.14 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο

14η θέση με την 4χ400μ. (3:33.33) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο

4η θέση με 56.55 στους Μεσογειακοί Αγώνες του Οράν

Σε δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που για άλλη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σύλλογο καθώς επίσης τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.