ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με την «πράσινη» φανέλα ο Ροντρίγκεζ!

Την προσθήκη του Κλαούντιο Ροντρίγκεζ, για την ομάδα σάλας, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Με την «πράσινη» φανέλα ο Ροντρίγκεζ!

Σε μια πολύ σπουδαία και ποιοτική μεταγραφή προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την ομάδα σάλας, καθώς ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κλαούντιο Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κλαούντιο Ροντρίγκεζ για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας των ανδρών. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο, Κλαούντιο Ροντρίγκεζ ο οποίος ενισχύει κατά μεγάλο βαθμό τη δυναμική του ρόστερ του Συλλόγου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Δούκα φέτος θα φοράει το «τριφύλλι» και θα βοηθήσει ώστε επιτευχθούν οι στόχοι».

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ ο Κλαούντιο Ροντρίγκεζ ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα μου και σίγουρα η χαρά μου είναι μεγάλη που θα φορέσω τα χρώματα της.

Ο στόχος τόσο εμένα όσο και των συμπαικτών μου είναι να κάνουμε γνωστό το όνομα της ομάδας και στο ποδόσφαιρο σάλας, κάτι το οποίο έχουν κάνει με τεράστια επιτυχία πολλά ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.