ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Aspmyra Stadion”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Aspmyra Stadion”

Γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (13/10) με φουλ δράση σε Europa & Conference League. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Άρσεναλ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Europa League. Πάμε να την αναλύσουμε. 

4η αγωνιστική στο Europa League με την Μπόντο Γκλιμτ να υποδέχεται την Άρσεναλ, αναζητώντας εκδίκηση για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο “Έμιρεϊτς”. Εκεί ηττήθηκε με 3-0 από τους “κανονιέρηδες”, ακολούθησε η ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα με 4-1 επί της Σάντεφιορντ και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της. Βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, έχοντας απολογισμό 1-1-1. 

Από την πλευρά της η Άρσεναλ είναι ασταμάτητη, πήρε και το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ με 3-2 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας έτσι την πέμπτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει κάνει το 2Χ2 στον όμιλο και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η Μπόντο Γκλιμτ στηρίζει πολλά στην έδρα της, εκεί παραμένει αήττητη στο Γιουρόπα Λιγκ και θα αναζητήσει το καλύτερο αποτέλεσμα, κόντρα σε μια Άρσεναλ που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. 

Δείτε την πρόταση για το Μπόντο Γκλιμτ – Άρσεναλ αλλά και όλα τα υπόλοιπα Europa League Προγνωστικά στο Betarades.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.