ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Κοκοτσάκη!

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Στα «πράσινα» η Κοκοτσάκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

«

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Κοκοτσάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου αφού έντυσε στα πράσινα τη Μαρία Κοκοτσάκη.

Η 30χρονη μεσοεπιθετικός ενισχύει πάρα πολύ το ρόστερ του Συλλόγου και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου ,ΟΦΗ και Αβαντίδες Χαλκίδας από όπου και την απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εύβοιας είναι ένα σωματείο της Α Εθνικής και η Κοκοτσάκη είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή για τις «πράσινες».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κοκοτσάκη επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πολύ δουλειά ειδικά αυτή την περίοδο ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινάει. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.