ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μίλησαν οι κάμερες οίκου ανοχής: «Μεγάλα» ονόματα που βρίσκονται στη… λίστα! (vid)

«Μεγάλα» ονόματα.

Μίλησαν οι κάμερες οίκου ανοχής: «Μεγάλα» ονόματα που βρίσκονται στη... λίστα! (vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που αποδεδειγμένα πλέον είχε πέσει θύμα βιασμού από δεκάδες άνδρες, με εγκέφαλο τον Ηλία Μίχο.

Τώρα, ιερόδουλη και ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου ανοχής αποκαλύπτει πως το νεαρό κορίτσι εκδιδόταν -προφανώς παρά τη θέλησή του!- και στο δικό της studio με «πελάτες» γνωστούς καλλιτέχνες, ηθοποιούς και πολιτικούς.

Διαβάστε αναλυτικά στο dailymedia.com.gr

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.