ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Πήραμε ώθηση από την άμυνα – Σημαντικό που ξεκινάμε τα εκτός έδρας με νίκη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την ενέργεια που έβγαλαν οι «πράσινοι», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Παπαγιάννης: «Πήραμε ώθηση από την άμυνα - Σημαντικό που ξεκινάμε τα εκτός έδρας με νίκη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την ενέργεια που έβγαλαν οι «πράσινοι», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ξεκινάμε τα εκτός έδρας με νίκη. Είναι αρχή ακόμα και δεν ξέρει καλά ο ένας τον άλλο, είναι σημαντικό μέσα από αυτό να υπάρχει ενέργεια. Είναι καλό σημάδι να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό που θα έχουμε φέτος. Πήραμε ώθηση από την άμυνα και βάλαμε σουτ.

Συνεχίζουμε την καλή προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερα. Ο «Γκούντα» έπαιξε εξαιρετικά στο τέλος. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά. Είναι αρχή ακόμα. Να έρθει και ο Νέιτ να συμπληρώσει τον Λι. Να είμαστε καλά και να διεκδικούμε τις νίκες».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.