ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούξι για Νικολαΐδη: «Το νόημα στη ζωή είναι…» (Pic)

Η άλλοτε σπουδαία άσος του Παναθηναϊκού, άφησε το δικό της μήνυμά για τον αδόκητο χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ρούξι για Νικολαΐδη: «Το νόημα στη ζωή είναι...» (Pic)

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης υπήρξαν ζευγάρι κατά το παρελθόν, ενώ μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα γιο τον Φίλιππο που σήμερα είναι 11 ετών.

Η άλλοτε σπουδαία άσος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του Νικολαΐδη, προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Η Ρούξι που πλέον ζει και εργάζεται στη Ρουμανία έγραψε χαρακτηριστικά: «Το νόημα της ζωής είναι να δίνεις στη ζωή νόημα», συνοδεύοντας το συγκεκριμένο μήνυμα και με μια φωτογραφία, όπου ο εκλιπόντας αθλητής είχε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.