ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Ντζάνη

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει ν΄ αγωνίζεται η Στέλλα Ντζάνη.

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Ντζάνη

Στον Παναθηναϊκό και στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του «τριφυλλιού» παραμένει γι΄ ακόμα μια σεζόν, η Στέλλα Ντζάνη, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ν΄ ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Στέλλα Ντζάνη, για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η έμπειρη αθλήτρια πρόσφερε τα μέγιστα την περσινή σεζόν στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του τμήματος για άνοδο και τη φετινή χρονιά».

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ντζάνη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί.

Πέρυσι ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και στόχος μας παραμένει να ανέβουμε στην Α’ Εθνική, να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.