ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση ΕΜΥ

Ο καιρός σήμερα.

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση ΕΜΥ

Με κακοκαιρία θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Σιγά σιγά όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν προς τα ανατολικά και νότια.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 59.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βροχερό θα είναι σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, το σκηνικό του καιρού σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ισχυρά στις Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα, στην Κρήτη και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 19 έως 21 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...