ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη χώρα των Βάσκων

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στη χώρα των Βάσκων

Άλλο ένα Σάββατο με γεμάτο πρόγραμμα είναι το σημερινό (15/10) με αγώνες που προσφέρουν ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Βρείτε δυνατά προγνωστικά Αγγλίας στο Betarades.gr για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τις χαμηλότερες αγγλικές κατηγορίες. Μια πρόταση που ξεχωρίζει σήμερα έρχεται από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Περίοδο φόρμας διανύει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία (1-1 κόντρα στη Σεβίλλη). Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία οι Βάσκοι, καθώς έχουν σημειώσει δώδεκα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ακόμη, είναι δυνατοί στην έδρα τους έχοντας κερδίσει τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. 

Πλήρωσε την αστοχία της και βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το 0-0 με την Μπριζ. Δεν τα καταφέρνει καλά τελευταία μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δύσκολα, πάντως, με τέτοια ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, δεν θα σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ενώ έχει εύκολο το γκολ και η ομάδα του Βαλβέρδε.

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Ισπανίας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE