ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία»

Η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.