ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σεπόλια: Το WiFi που φέρνει σε δύσκολη θέση τη μητέρα – Νέα αποκάλυψη

Τι έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ για τη μητέρα της 12χρονης. Τα πρόσωπα που περιέγραψε το παιδί και η προκλητική απολογία Μίχου.

Σεπόλια: Το WiFi που φέρνει σε δύσκολη θέση τη μητέρα - Νέα αποκάλυψη

Τι έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ για τη μητέρα της 12χρονης. Τα πρόσωπα που περιέγραψε το παιδί και η προκλητική απολογία Μίχου.

Τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ είναι αυτά που την έχουν φέρει στη θέση του κατηγορούμενου, μαζί με τον Ηλία Μίχο αλλά και τον Γιάννη Σοφιανίδη.

Μπορεί η 38χρονη να παρουσιάστηκε έξω φρενών με τον 53χρονο κατηγορούμενο και να τον απείλησε με καταγγελία, την οποία και έκανε, εν τέλει όμως συνελήφθη και η ίδια και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10).

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 977.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, «καίνε» την 38χρονη μητέρα. Ένα από αυτά είναι η ροή χρημάτων από τη 12χρονη προς τη μητέρα. Πιθανολογείται ότι είναι από χρήματα που έδωσαν άνδρες οι οποίοι συνευρέθηκαν με το ανήλικο παιδί.

Όταν μιλάμε για "ανθρώπινα τέρατα" πρέπει να δημοσιοποιούνται τα πρόσωπά τους»" />Χαμογέλα και Πάλι!» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.