ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Φανταστική χρονιά ο Παναθηναϊκός – Καλή δουλειά ο Γιοβάνοβιτς»!

Ο άλλοτε Αργεντίνος άσος του «τριφυλλιού», σχολίασε την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον εξαιρετικό Αϊτόρ, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα του λείπει.

Λέτο: «Φανταστική χρονιά ο Παναθηναϊκός - Καλή δουλειά ο Γιοβάνοβιτς»!

Ο άλλοτε Αργεντίνος άσος του «τριφυλλιού», σχολίασε την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον εξαιρετικό Αϊτόρ, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα του λείπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1

Για την Ελλάδα: «Μου λείπει η Ελλάδα. Τη νιώθω σαν δεύτερο σπίτι του. Έχω πολλούς φίλους εδώ. Είχα καιρό να έρθω».

Για την εθνική Αργεντινής: «Η Αργεντινή είναι πάντα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πάντα υπάρχει πίεση στην ομάδα. Έχει να πάρει το τρόπαιο από το 1986. Υπάρχει ανάλογη πίεση και για τον Λιονέλ Μέσι, πιθανότατα στο τελευταίο του Μουντιάλ. Ελπίζω να είναι στο 100% και να οδηγήσει τη χώρα μας σε μια νέα επιτυχία».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην Αλμπισελέστε: «Εκτός του Μέσι για εμένα είναι ο Ντι Μαρία. Ελπίζω να προλάβει να επιστρέψει αφού τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμα και αν ο Μέσι δεν είναι καλά μπορεί να τον κάνει να φαίνεται καλά. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε όλη την ομάδα. Υπάρχει πίεση και στον Μέσι αλλά δεν γίνεται η ομάδα να εξαρτιέται από εκείνον».

Για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία του Κατάρ: «Το ποδόσφαιρο στο Κατάρ ολοένα και μεγαλώνει. Η εθνική τους ομάδα κάνει προετοιμασία εδώ και 6-7 μήνες. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως η Αλ Σαντ που προπονούσε ο Τσάβι. Θα είναι παράξενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν πάρα πολλοί κανόνες στην Ντόχα που θα γίνουν οι αγώνες αλλά η χώρα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Eίναι διαφορετικός λαός. Αρκετά αυστηροί στους κανόνες. Είναι αυστηροί με τις γυναίκες και το αλκοόλ».

Για τα φαβορί του Μουντιάλ: «Εκτός από την Αργεντινή είναι η Βραζιλία και η Γαλλία. Ελπίζω να παίξουμε στον τελικό με τη Γαλλία».

Για τον «απόλυτο» Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός κάνει φανταστική χρονιά, άρχισε πολύ καλά. Είναι δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να διαχειριστεί την πίεση, να καταλάβουν πως χρειάζεται να παίξουν. Ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά, πέρσι κατέκτησε το κύπελλο και φέτος είναι πρώτος και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για τον Αϊτόρ: «Ο Αϊτόρ είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής του εύχομαι τα καλύτερα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν παίκτη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, που έχει το γκολ και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...