ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας και να συνεχίσει το σερί!

Στη Φθιώτιδα για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League (19:30, COSMOTE Sport 1/Panathinaikos24.gr).

Να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας και να συνεχίσει το σερί!

Οι «πράσινοι» μετά την επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης στοχεύουν στην 8η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου φυσικά να παραμείνουν πρώτοι, αήττητοι και με διαφορά ασφαλείας στο βαθμολογικό πίνακα.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας με απουσίες, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Γιάννη Κώτσιρα και Αντράζ Σπόραρ. Απουσίες έχει όμως και η ομάδα της Φθιώτιδας καθώς ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μποάκι, όπως και τους Καραμάνο, Γκέντσογλου, Τσούκαλο και Τζανετόπουλο.

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, η είσοδος του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αποστολή την τελευταία στιγμή πιθανότατα δε θα διαταράξει το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν είχε τον αρχηγό στις βασικές επιλογές εξαιτίας των πολλών, χαμένων προπονήσεων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα, από τα δεξιά στα αριστερά με τους Σάντσες ή Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ θα είναι το κέντρο και οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης θα συνθέσουν την τριάδα της επίθεσης.

Ο Βασίλης Φωτίας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους Κωσταρά και Παπαδάκη, 4ος θα είναι ο Τσέτσιλας και στο VAR οι Κουμπαράκης και Καλαμπόκης.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από το COSMOTE Sport 1 και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.