ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για τη λευκή φανέλα (Pic)

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τη λευκή φανέλα.

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για τη λευκή φανέλα (Pic)

Σε λίγη ώρα διεξάγεται στο ΔΑΚ Λαμίας, η αναμέτρηση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Παναθηναϊκού κόντρα στην τοπική ομάδα. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, το «τριφύλλι» θα παίξει αγώνα, φορώντας τη λευκή φανέλα.

Μέχρι τώρα στα εκτός έδρας ματς κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος, όσο και σε εκείνο με αντίπαλο της Σλάβια Πράγας για την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είχε φορέσει τη μπλε φανέλα, η οποία είναι και η τρίτη στην ιεραρχία, ωστόσο το μπλε που φέρει η γηπεδούχος ομάδα στα χρώματά της, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να πάει στη λύση της λευκής, η οποία και συνδυάζεται με λευκό σορτσάκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.