ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα φωτορεαλιστική απεικόνιση του Βοτανικού – Το πιο σύγχρονο και με απίστευτη ακουστική (pics)

Δείτε τις νέες εικόνες από το πράσινο παλάτι στον Βοτανικό. Τι ισχύει με την περίφημη τάφρο και με την ακουστική.

Η νέα φωτορεαλιστική απεικόνιση του Βοτανικού - Το πιο σύγχρονο και με απίστευτη ακουστική (pics)

Δείτε τις νέες εικόνες από το πράσινο παλάτι στον Βοτανικό.

Μετά τη σημερινή έναρξη δημοπράτησης και τη συν. Τύπου από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, οι εξελίξεις τρέχουν με σκοπό μέσα στο 2023 να αρχίσουν τα έργα για το νέο γήπεδο του “τριφυλλιού”.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν η νέα φωτορεαλιστική απεικόνιση του γηπέδου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι με βάση τη μελέτη που έχει γίνει, έχει προβλεθεί μικρή τάφρος αντί για πλέξιγκλας. Αυτό, όμως, δε δημιουργεί ζήτημα στην απόσταση κερκίδας – γηπέδου, ούτε, φυσικά, θέμα… ακουστικής. Το γήπεδο, πέρα από υπερσύγχρονο, θα είναι και… καμίνι με τους ανθρώπους που το έχουν σχεδιάσει να έχουν ρίξει βάρος σε αυτό.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...