ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κένταυρος και πνεύμονες: Η μεγάλη διαφορά της νέας μετάλλαξης από τις προηγούμενες

Η μετάλλαξη Κένταυρος είναι υποπαραλλαγή της Όμικρον.

Κένταυρος και πνεύμονες: Η μεγάλη διαφορά της νέας μετάλλαξης από τις προηγούμενες

Η μετάλλαξη Κένταυρος του κορωνοϊού ήρθε με… καθυστέρηση στην Ελλάδα και το πρώτο κρούσμα ανιχνεύτηκε στην Αττική. Η συγκεκριμένη υποπαραλλαγή «νίκησε» το προηγούμενο κυρίαρχο στέλεχος στην Ινδία (το ΒΑ.5) και οι λοιμωξιολόγοι δεν αποκλείουν να κυριαρχήσει παντού.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ νίκησε» το προηγούμενο κυρίαρχο στέλεχος στην Ινδία (το ΒΑ.5) και οι λοιμωξιολόγοι δεν αποκλείουν να κυριαρχήσει παντού." target="_blank" >εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.