ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κάλεσμα Ανδρεόπουλου στο ΟΑΚΑ και το… πορο πέρομ περόμ για τον Γιοβάνοβιτς!

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το κάλεσμα Ανδρεόπουλου στο ΟΑΚΑ και το… πορο πέρομ περόμ για τον Γιοβάνοβιτς!

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-την αυριανή ρεβάνς με την Σπάρτακ Μιγιάβα στο ΟΑΚΑ: «Στο πρώτο παιχνίδι πήγαν καλά τα πράγματα. Κερδίσαμε 3-1 με καλή απόδοση, παρότι η ομάδα μας δεν έχει δέσει ακόμη έχοντας πολλά νέα πρόσωπα. Οι ομάδες, όσο έμπειροι κι αν είναι οι αθλητές, θέλουν χρόνο για να δέσουν και να γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

-την παρουσία πολλών οπαδών στο πρώτο παιχνίδι: «Ξαφνικά είδαμε 300 οπαδούς του Παναθηναϊκού σε αυτό το χωριό της Σλοβακίας και ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήταν τεράστιος ο αριθμός και φοβερός ο παλμός. Ο Ερνάντες που είναι Λατίνος ενθουσιάστηκε και περιμένει πώς και πώς το πρώτο ματς παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε κι εμείς να δούμε κάποια στιγμή ένα γεμάτο ΟΑΚΑ για την ομάδα του βόλεϊ».

-τη σημασία της παρουσίας του κόσμου: «Πέρσι με την παρουσία μας σε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και με αυτά τα έσοδα μπορέσαμε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό και να φέρουμε 1-2 παίκτες πιο ακριβούς από τις δυνατότητές μας. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, ζητάμε την ενίσχυσή τους και γνωρίζουμε πως το τμήμα είναι αγαπημένο του κόσμου. Είναι ένας κρυφός πόθος, αν και ερχόμαστε πίσω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Δεν είναι όμως μόνο το οικονομικό, ο κόσμος μάς έχει δώσει φτερά όλα αυτά τα χρόνια και εντός έδρας η απόδοσή μας είναι πολύ πιο καλή. Αγαπάμε τον κόσμο και μας αγαπά».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τον στόχο του Παναθηναϊκού στο Challenge Cup: «Δεν θα πω ποτέ μεγάλα λόγια. Η μόνη υπόσχεση είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Με νίκες ή τίτλους κανένας δεν έχει συμβόλαιο. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και όσο ψηλότερα φτάσουμε. Πέρσι φτάσαμε στα ημιτελικά, ας ελπίσουμε και φέτος να πάμε ως εκεί κι ακόμη παραπέρα».

-τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς: «Πορομ, πομ πομ (γέλια). Χαιρόμαστε πολύ με τον Παναθηναϊκό και την πορεία του από πέρσι. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ την ομάδα από κοντά όποτε επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Αισθανόμαστε σε κάθε παιχνίδι μια ασφάλεια, τόσο τεχνικά όσο και τακτικά. Πιστεύουμε πως σε κάθε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα αντεπεξέρχεται. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, με Άρη, Βόλο και Ολυμπιακό. Αν πάρει πολλούς βαθμούς σε αυτά τα ματς, εκεί θα αρχίσει να εμφανίζεται η δυναμική του πρωταθλήματος που ζητάμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.