ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Όλα όσα ανέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βερολίνο.

Ράντονιτς: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ράντονιτς:

«Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει μόλις δύο νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...