ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός ενόψει Άλμπα (Vid)

Στο Βερολίνο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Άλμπα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός ενόψει Άλμπα (Vid)

Οι «πράσινοι» αφίχθησαν στην γερμανική πόλη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (19/10) αντιμετωπίζουν την Άλμπα στην πρώτη αναμέτρηση από τις δύο που θα δώσουν για την Ευρωλίγκα αυτή τη βδομάδα λόγω της διπλής αγωνιστικής.

Στο Βερολίνο το «τριφύλλι» μετέβη χωρίς τον Νέιτ Ούόλτερς, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει όλη την υπόλοιπη ομάδα στη διάθεσή του, την ίδια στιγμή που μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών αντιμετωπίζει και η γηπεδούχος Άλμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.