ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανό για Διαμαντίδη-Αλβέρτη από τον κόσμο του «τριφυλλιού»! (Pics)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πανό για τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Πανό για Διαμαντίδη-Αλβέρτη από τον κόσμο του «τριφυλλιού»! (Pics)

Στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, οι φίλοι των «πρασίνων» που βρέθηκε στην O2 Arena, ανήρτησαν πανό για τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Οι δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες της ομάδας που βρέθηκαν στο προσκήνιο της διοίκησης την προηγούμενη διετία, δεν ξεχνιούνται και η κίνηση αυτή από την πλευρά των «πράσινων» οπαδών, κατέδειξε γι ακόμα μια φορά την αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπό τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.