ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχή Παναθηναϊκού και… πόρτα σε Μαρινάκη!

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απέχει από τη σημερινή παρουσίαση του σχεδίου επαγγελματικής διαιτησίας στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.

Αποχή Παναθηναϊκού και… πόρτα σε Μαρινάκη!

Δεν δώσει το «παρών» ο Παναθηναϊκός στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας κατά την οποία θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία.

Οι πράσινοι είχαν σκοπό να παραστούν, αλλά η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην ενημερώσει ποιο σχέδιο θα παρουσιάσει οδήγησε το τριφύλλι στην απόφαση αυτή. Οι πρακτικές αποφασίζουμε και διατάζουμε δεν περνούν πλέον. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ολοι έψαχναν ποιο είναι το πλάνο, πότε πέρασε από το ΔΣ ώστε να ενημερωθούν όλοι και απάντηση δεν έπαιρναν.

Την ίδια στιγμή ενημερώθηκαν στο τριφύλλι ότι την παρουσίαση θα την κάνει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενώ αναφορικά με το πλάνο με το σχέδιο της επαγγελματικής διαιτησίας δεν είχαν καμία ενημερώσει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κίνηση λοιπόν του Μαρινάκη να μην ρωτήσει κανέναν και να φτιάξει όπως θέλει το σχέδιο για τη διαιτησία οδήγησε το τριφύλλι στην αποχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.