ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γουίλιαμς, “γκάζια” από τον Ράντονιτς στους παίκτες

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς δέχθηκε ένα χτύπημα στον μηρό και δεν προπονήθηκε σήμερα. Ανέβασε τους τόνους ο Ράντονιτς που έδειξε βίντεο στους παίκτες με τα λάθη τους.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γουίλιαμς,

Άλλο ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (21/10, 21:00) για την 4η αγωνιστική της Euroleague, μιας και ο Ουίλιαμς έχει χτυπήσει στον μηρό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης στο «τριφύλλι».

Η βαριά ήττα από την Άλμπα έχει σοκάρει τους πράσινους. Για τον λόγο αυτό και πριν από την προπόνηση οι «πράσινοι» είδαν σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/10) κόντρα στην Άλμπα, υπό τις έντονες παρατηρήσεις του Ράντονιτς, που είχα πολλά παράπονα από τους παίκτες του και στην εικόνα που εμφάνισαν στο ματς.

Αξίζει πως εκτός είναι και ο Νέιτ Ουόλτερς, που ταλαιπωρείται από θλάση στον λαγονοψοΐτη και έχει μείνει στην Αθήνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.246 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.