ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λι: «Να κρατήσουμε χαμηλά τον Τζέιμς και να αμυνθούμε σκληρά»

Στην αμυντική λειτουργία πρέπει να βασιστεί ο Παναθηναϊκός ενόψει Μονακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάρις Λι.

Λι: «Να κρατήσουμε χαμηλά τον Τζέιμς και να αμυνθούμε σκληρά»

Ο Πάρις Λι στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μονακό αναφέρθηκε στην άμυνα που πρέπει να βασιστεί στο «τριφύλλι», αλλά και στον Μάικ Τζέιμς, που πρέπει να περιορίσουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 215.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.