ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διπλό self test: Η ένδειξη που δείχνει ότι κόλλησες ακόμα κι αν είσαι αρνητικός στον κορωνοϊό

Ήρθαν και στην Ελλάδα.

Διπλό self test: Η ένδειξη που δείχνει ότι κόλλησες ακόμα κι αν είσαι αρνητικός στον κορωνοϊό

Τα καλά νέα είναι ότι ένα νέο όπλο στη φαρέτρα των επιστημόνων έρχεται να αναπτερώσει την ελπίδα για έγκαιρη διάγνωση, όχι μόνο των κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και εκείνων της εποχικής γρίπης. Έφτασαν ήδη στην Ελλάδα τα διπλά σελφ τεστ, τα οποία βρίσκουν εάν νοσούμε από κορωνοϊό ή γρίπη Α και Β τύπου ή και από τις δύο νόσους ταυτόχρονα.

Διαβάστε για την ένδειξη που δείχνει ότι κόλλησες ακόμα κι αν είσαι αρνητικός στον κορωνοϊό με ένα κλικ στο menshouse.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.