ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και τώρα, μπλέκουν: Πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά, ΠΑΟΚ και Άρη!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη για τις ανακοινώσεις τους κατά της διαιτησίας, αλλά και στον Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που έκανε.

Και τώρα, μπλέκουν: Πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά, ΠΑΟΚ και Άρη!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη για τις ανακοινώσεις τους κατά της διαιτησίας, αλλά και στον Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε τις ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις.

– Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ – διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.