ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξιτήριο για Παπαγιάννη που πάει στο ΟΑΚΑ – Στη 12άδα ο Ουίλιαμς

Ο Έλληνας σέντερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πάει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει ν΄ αγωνιστεί κόντρα στη Μονακό. Στη δωδεκάδα θα βρίσκεται και ο Ντέρικ Ουίλιαμς.

Εξιτήριο για Παπαγιάννη που πάει στο ΟΑΚΑ - Στη 12άδα ο Ουίλιαμς

Οι δύο αθλητές του Παναθηναϊκού παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα τεθούν στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν λόγω στομαχικών διαταραχών και μεταβαίνει στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στους «Μονεγάσκους», όμως τη συμμετοχή του στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, θα την κρίνει ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Παράλληλα, στη δωδεκάδα των «πρασίνων» θα βρίσκεται κανονικά και ο Ντέρικ Ουίλιαμς που υποφέρει από χτύπημα που έχει δεχτεί στον μηρό και δεν προπονήθηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μποχωρίδης, Λι, Άντριους, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γ. Καλαϊτζάκης, Π. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, Πονίτκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.