ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Toν πρώτο λόγο η Ίντερ στο “Αρτέμιο Φράνκι”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Toν πρώτο λόγο η Ίντερ στο

Φουλ δράση έχει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (22/10) με αγώνες σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η σημερινή δυνατή επιλογή του Betarades.gr έρχεται από τη Σέριε Α και το ματς Φιορεντίνα – Ίντερ. Φυσικά, μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για στοιχηματικές εταιρίες και το ποντάρισμά σας στην ιστοσελίδα μας.

Από ισοπαλία εκτός έδρας έρχεται η Φιορεντίνα με αντίπαλο τη Λέτσε και σκορ 1-1. Έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα ματς σε εννιά αγωνιστικές, κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (2-0 εντός). Μετράει σε αυτό το διάστημα τέσσερα “Χ” και άλλες τόσες ήττες. Βρίσκεται, έτσι, στη 13η θέση της κατάταξης με 10 πόντους.

Τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα έχει συμπληρώσει η Ίντερ, μετά και τη νίκη εντός έδρας επί της Σαλερνιτάνα με 2-0. Ο απολογισμός σε αυτά είναι τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Με 18 βαθμούς, είναι στο -8 από την κορυφή και τη Νάπολι. Στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα είχε τρεις ήττες, με τρία γκολ παθητικό σε καθεμιά, και μια νίκη. Δεν υπολογίζονται σήμερα Λουκάκου και Χαντάνοβιτς. Δείχνει να αντιδρά η Ίντερ και να έχει συνέλθει μετά την αγωνιστική κρίση που πέρασε, μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Φιορεντίνα, που έχει δυσκολία στο σκοράρισμα. 

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρείτε την πρόταση του Betarades.gr στα προγνωστικά Ιταλίας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.