ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσόκαϊ: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

Όλα όσα είπε Τσόκαϊ στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Τσόκαϊ: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένις Τσόκαϊ στην κάμερα της Cosmote TV, συνέντευξη που θα παίξει στις 18:00 της Κυριακής (23/10) στην εκπομπή Sportshow, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη:

Για την καλή του εμφάνιση κόντρα στη Λαμία μπαίνοντας ως αλλαγή: «Νιώθω πάντα έτοιμος για την ομάδα, είτε αν θα έρχομαι από τον πάγκο, είτε εάν θα βρίσκομαι στην βασική ενδεκάδα. Είμαι έτοιμος και φυσικά όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο θέλω να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου και θα κάνω τα πάντα για να πάρει η ομάδα τη νίκη στο παιχνίδι».

Για το εάν τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά του Παναθηναϊκού: «Nαι, νομίζω πως είναι κοντά στα χαρακτηριστικά μου, διότι κι εδώ νομίζω πως… τρέχεις και μάχεσαι συνεχώς. Όλοι χρειάζεται να το κάνουμε αυτό  και νομίζω πως ναι, αφού στα χαρακτηριστικά μου είναι το τρέξιμο και η «μάχη» μέσα στο παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τι άποψη έχει γι αυτόν: «Νομίζω πως ο Άρης είναι η επόμενη ομάδα που πρέπει να νικήσουμε. Όπως είδαμε και με τις άλλες ομάδες, πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το 100% στο γήπεδο όπως το κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Είμαι σίγουρος πως αν το κάνουμε αυτό, θα κερδίσουμε το ματς».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.