ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός στο πόλο

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 9-9 με τον ΝΟ Χίου σε ένα πολύ δυνατό ματς και συνέχισε αήττητος τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενώ διατήρησε τη δεύτερη θέση του ομίλου στον βαθμολογικό πίνσακα.

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός στο πόλο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού στο τέλος ο ΝΟ Χίου έφερε το ματς στα ίσα όμως απέδειξε ότι βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Το «τριφύλλι» μάζεψε βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο ματς βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου και παρότι υπάρχει μια πίκρα για το ότι δεν πάρθηκε η νίκη, εντούτοις ο ΠΑΟ συνεχίζει τη βαθμολογική του συγκομιδή.

Στο αγωνιστικό μέρος Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν για γερά νεύρα και ο Παναθηναϊκός έδειξε δυναμικά στοιχεία και κατάφερε να έχει προβάδισμα στο σκορ με 3-2.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκληροτράχηλη ήταν και η δεύτερη περίοδος με πολλή δύναμη και από τις δύο ομάδες και το «τροφύλλι» είχε και πάλι την ουσία και πολύ σφιχτή άμυνα με αποτέλεσμα να πάρει προβάδισμα το «τριφύλλι» με 5-3 στο ημίχρονο.

Στιο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟ διατήρησε το προβάδισμα με 8-7 ωστόσο το τελευταίο οκτάλεπτο δεν ήταν ιδανικό για το «τριφύλλι» και τελικά οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 9-9.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-2, 2-1, 3-4, 1-2

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Χωματάς, Π. Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 4, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Χ.Σιαμάς και Ζερβουδάκης.

ΝΟ Χίου : Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 1, Γιαντσίνοβιτς 2, Χάλαχαν 3, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Παζαϊτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς, Γιανναράς, Μαρούλας και Αμπαζής.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μάζης ανέφερε «Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και σίγουρα έχουμε ακόμα αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας.

Σήμερα ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη ωστόσο την απωλέσαμε στο τέλος. Έχουμε ακόμα πράγματα που έχουμε να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας όμως αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει κάτι σχετικά με το αποτέλεσμα οπότε κοιτάμε αυτομάτως μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.