ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πράσινη παράδοση με Άρη και το “καρέ” του Βαζέχα!

Ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Η πράσινη παράδοση με Άρη και το

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για 62η φορά με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Στις 61 μέχρι τώρα συναντήσεις τους για την Α’ Εθνική/Super League οι πράσινοι έχουν επικρατήσει στις 45, οι κίτρινοι μετρούν 6 νίκες και δέκα έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς στις 9 Μαΐου 1993 είχε σκοράρει τέσσερις φορές στη νίκη με 5-0 του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο, ενώ το άλλο τέρμα είχε σημειώσει ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης έχουν μόλις δέκα ισοπαλίες μεταξύ τους, ενώ μόλις σε τέσσερα από τα 61 ματς δεν έχει σημειωθεί γκολ και ολοκληρώθηκε με 0-0. Το δημοφιλέστερο σκορ είναι το 1-0 με δέκα εμφανίσεις και ακολουθεί το 3-1 με 7 εμφανίσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ευρύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη είναι με 7-1 και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1973, με τους Βερόν, Ελευθεράκη να σημειώνουν από δύο τέρματα και τα υπόλοιπα να έρχονται από τους Ανυωνιάφη, Δομάζο, Γονιό.

Για τον Άρη σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει ο Παπαϊωάννου.

Το πρώτο χατ τρικ με αντίπαλο τον Άρη το σημείωσε ο Πανάκης, ενώ ακολούθησε ο Γιαννακόπουλος, ο Αντωνιάδης και ο Μπέργκ.

61 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

45 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

10 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 131-40

Πηγή στατιστικά: Super League

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.