ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκος Παππάς: “Οταν ήρθε ο Πιτίνο, δεν ήξερε τον Ντε Κολό”

Το νέο απολαυστικό Betarades Guest με τον Νίκο Παππά που όλοι περιμένατε!

Νίκος Παππάς:

Το νέο απολαυστικό Betarades Guest με τον Νίκο Παππά που όλοι περιμένατε!

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας ανοίγει το σπίτι του στον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη και απαντά σε όλα με το γνωστό του χιούμορ!!! Απίστευτες ιστορίες από την καριέρα του, οι κόντρες του με προπονητές και δημοσιογράφους και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις που τον έκαναν σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού!

Η συγκίνηση για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, η πρώτη επαφή με τον Πιτίνο και η επιστροφή από την Τουρκία με πούλμαν… Αυτα και ακόμα περισσότερα στο νέο βίντεο του αγαπημένου σας καναλιού με έναν σούπερ κεφάτο Νίκο Παππα!

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 75.912 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.